Programma protest-manifestatie Kalenderpanden

  Programma protest-manifestatie Kalenderpanden


GROTE PROTEST-MANIFESTATIE KALENDERPANDEN

Maandag 30 oktober vindt tussen 20.30 en 23.30 uur een groot protestspectakel plaats op de kade aan het Entrepotdok 93-98 (achter Artis). Het wordt een spectakel vol vuur, licht, water en geluid. Diverse bekende artiesten treden belangenloos op uit protest tegen de ontruiming van de Kalenderpanden. De gemeente Amsterdam begaat een ernstige fout door dit uniek podium voor alternatieve en politieke cultuur om zeep te helpen.

De presentatie zal gedaan worden door Herr Seele uit Belgie (compaan van Kamagurka) en de Nachtzusters. Vanaf drie podia waarvan een op een boot zullen optreden: de Kift, de 4 Tuoze Matroze (bekend van Sail), het Eilandenkoor (van Oostelijke Eilanden), dichter Dorpsoude de Jong, Strange Stories (Theater of Hell), Seein’ Red (hardcore), Kraakgeluiden in de Binnenstad (electro improvisatie) en de Association of Autonomous Astronauts. Geert Mak zal een toespraak houden.

De Fanfare van de Eerste Liefdesnacht zal vanaf 20.00 uur door de buurt lopen om buurtbewoners uit te nodigen. Verder zal er een vj zijn en nog een paar verrassingen.

Bij storm- en regenachtig weer zal het gebeuren zich deels naar binnen verplaatsen.

meer informatie: http://www.kalenderpanden.nl entrepot [at] dds [dot] nl

[squat!net]