Kalenderpanden Entrepotdok verzoeken om steun

  Kalenderpanden Entrepotdok verzoeken om steun


LAATSTE NIEUWS KALENDERPANDEN

Op 22 augustus j.l. is het ontruimingsvonnis over de kalenderpanden betekend. Dit houdt in dat wij vanaf 2 oktober ontruimd kunnen gaan worden, zeer waarschijnlijk zullen ze de kans grijpen om ons dinsdag 3 oktober te ontruimen. Dit laten wij natuurlijk niet zonder slag of stoot gebeuren… Daarom roepen wij het weekend voor deze dinsdag (vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober) uit tot een spetterend actieweekend!!!

De bedoeling is dat zo veel mogelijk mensen in groepjes hiermee aan de slag gaan, zodat er veel en diverse acties tot stand komen om te laten zien dat wij het met de Amsterdamse politiek niet eens zijn. Voor zaterdagmiddag staat er al een grote actie gepland en zondagmiddag om 14.00 zullen we vanaf de Dam opnieuw de straat op gaan in de vorm van een demonstratie. Voor de overige invulling van het weekend hopen we op jullie creativiteit en strijdbaarheid te kunnen rekenen, laat het horen als je een idee hebt. Ook bij een hele hoop andere dingen kunnen we in de komende hectische weken hulp gebruiken, als je je hiertoe geroepen voelt laat dit dan weten, kom langs en laat je informeren over nuttige activiteiten. Blijf allert voor nadere informatie, bijvoorbeeld door onze site http://www.kalenderpanden.nl/te bezoeken.

zie ook het nieuwsbericht van gisteren over het Entrepotdok http://squat.net/de/news/kalaachen270800.html

[squat!net]