fuctory-victory

  fuctory-victory


Hi Ha Herkraak! “The weirdfactory lives on…..” ———————————————— Westerdijk 20 is weer gekraakt! Voorheen de fuctory heet nu “voormalig crematorium de beste asfabriek?” We weten eigenlijk niet echt wat het eerst was, het lijkt wel een gasfabriek of verbrandingsding ofzo, maar je kunt er leuke campings mee beginnen. Iedereen die dus nog oude caravans, bedden, keukens, honden en kippen heeft meldt zich aan!!! Ook staat er al een podium en een bar, er zijn wc’s en dergelijke dus bandjes kunnen zich ook aanmelden, mits ze door onze strenge selectie heen komen. Dus vooral tekno, enzo. Tot ziens en meer nieuws over een tijdje als er een openingsfeestje is. Groetjes, het activiteitencentrum Rule’s Place Info: via Westerdijk 20 of elzinperu [at] yahoo [dot] com

springstof