‘Nieuwjaarsborrel’ groenfront bij rechtbank

  ‘Nieuwjaarsborrel’ groenfront bij rechtbank


GroenFront! nieuwjaarsborrel bij rechtbank

Hierbij willen we iedereen uitnodigen voor onze ‘nieuwjaarsborrel’ op 10 januari in de rechtbank te Arnhem. De eerste zaak begint om 09.00. Achter elkaar worden alle door GroenFront! gekraakte panden afgehandeld. We hopen dat er veel vrienden en vriendinnen op de publieke tribune zitten. Wij gaan samen met onze advocaat Erik Hummels proberen de ontruimingen zoveel mogelijk uit te stellen. We verwachten wel dat een aantal van de 8 panden in de dagen daarna ontruimd worden, mogelijk 11 of 12 januari al.

We hopen dan dat iedereen die kan ons komt helpen om zoveel mogelijk geweldloos verzet te leveren in deze Slag om de Betuwe. Vooral in Ressen en Zetten Andelst kunnen we veel mensen gebruiken. In Meteren is alles al zo goed als “vol”.

Iedereen die wil kan (ook dagen van te voren) bij ons komen logeren en mee helpen met het voorbereiden van onze verdediging. Er kan nog her en der geknutseld worden aan bunkers, barricades en andere toestanden. Wel zelf slaapspullen mee nemen.

Gereedschap, radiatoren, verfbommen, bouwmateriaal en andere kadotjes zijn ook zeer welkom.

voor route beschrijvingen en meer informatie kijk op

http://groenfr.huizen.dds.nl

http://huizen.dds.nl/~groenfr

groenfront