Generaal Vetterstraat 71 wordt vrijdag 29 okt ontruimd

  Generaal Vetterstraat 71 wordt vrijdag 29 okt ontruimd


De krakers van Generaal Vetterstraat 71 worden ontruimd op een ontruimingsvonnis voor een ander pand. Eerder werd een belendend perceel gekraakt en via kort geding ontruimd. In dit vonnis stond een antikraaktermijn genoemd. De eigenaar heeft het ontruimingsvonnis opnieuw laten betekenen en wil dit toepassen op de krakers van het naastgelegen pand. Het gaat om hetzelfde kadastrale perceelsnummer maar andere panden en een ander huisnummer. De zittende krakers hebben wel een executiegeschil aangespannen tegen de toepassing van dit vonnis op hen, maar dat dient pas na de ontruiming. Het is nu eenmaal wat anders als een eigenaar haast heeft met een zaak of als krakers dat hebben. Voor elke janboerenlul (Kokshoorn uit Doorn, multimiljonair) met eigendomspapieren wordt een proces vervroegd. Kokshoorn heeft op dit moment geen sloopvergunning, hoewel hij die wellicht binnenkort zou krijgen. Een bouwvergunning heeft hij al helemaal niet. Ons is hier de grond voor ontruiming vooralsnog onduidelijk.

Aanstaande vrijdag komt de deurwaarder met de sterke arm. Als deze ontruiming voorkomen kan worden, krijgen de krakers de mogelijkheid zich te verdedigen tegen de juridische aanvallen van de eigenaar.

komt dus allen

[squat!net]